Laatste update: 12 oktober 2020

De Echte Pieten & COVID-19

Het Coronavirus is op dit moment het gesprek van de dag over de hele wereld. Het virus is besmettelijk waardoor veel landen, zoals ook Nederland, hebben besloten om maatregelen te nemen om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Gelukkig hebben wij gehoord dat Sinterklaas en zijn Pieten veilig zullen overkomen naar Nederland om hier, eventueel op aangepaste wijze, het Sinterklaasfeest met ons te vieren.

De realiteit blijft dat we op dit moment moeten afwachten wat de huidige situatie rondom de maatregelen zullen zijn op het moment dat Sint en Piet bij u zullen langskomen. De Echte Pieten zullen er te allen tijde voor zorgen dat onze bezoeken ‘veilig’ zijn en conform de richtlijnen van het RIVM zullen plaatsvinden.

De Echte Pieten doen hun best om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en mogelijkheden van ons bezoek naar aanleiding van de actuele maatregelen.

Heeft u vragen over de invulling van de Sinterklaasviering of wilt u meer weten over aangepaste mogelijkheden voor een bezoek? Neem dan gerust contact met ons op.