Digitaal (Huis)bezoek

Wat is het een gek jaar! Ook wij van De Echte Pieten merken dat.

Mensen die ons heel graag willen reserveren voor een huisbezoek maar door COVID-19 dit niet aandurven, krijgen toch een kans om ons bij u thuis te verwelkomen. Juist nu zijn die kleine vreugde- momentjes belangrijk en gelukkig hebben De Echte Pieten dé oplossing voor u en uw gezin.

Wij bieden u een video aan waarin het huisbezoek niet bij U thuis gevierd wordt (scheelt ook een hoop rommel), maar bij ONS op het kasteel! Het bezoek is interactief en zit natuurlijk, zoals u van ons gewend bent, vol gekkigheid, zang en dans.

Als u deze video bij ons koopt, krijgt u van ons een e-mail met een linkje naar de video. Dit is inclusief een duidelijk uitleg waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u de film kunt bekijken. U kunt vervolgens op uw computer, laptop, tablet, telefoon of Smart-TV de video bekijken.

U zorgt ervoor dat de cadeautjes nog niet uitgedeeld zijn maar verstopt de cadeautjes op 1 plek in huis. Zo kunnen wij, met elkaar, één cadeautje uitpakken. Nadat het cadeautje is uitgepakt zullen wij een Hulpsinterklaas uit uw gezin aanwijzen die de rest van de cadeautjes van uitdelen.

Net zoals bij de gewone huisbezoeken kunt u kiezen voor traditionele of roetveegpieten voor uw video.

Een digitaal bezoek van De Echte Pieten kost 25,- euro. U kunt betalen middels een Tikkie of, vooraf afgesproken waar, met contant geld.

Wij denken dat wij u op deze manier toch een gezellige pakjesavond kunnen bezorgen!