De Pieten

Pieten zijn er in allerlei soorten en maten. Danspieten, Roetveegpieten, Schminkpieten, Knutselpieten, Piccolo Piet, DJ Piet, Voorleespiet en natuurlijk de Echte Pieten.

De pieten van Echte Pieten zijn echte kindervrienden. Dit is vooral te merken aan het spel tussen het kind en de piet. Vaak zijn de pieten nogal onhandig of vergeten vaak dingen, wassen de mijter van Sinterklaas te heet of vergeten het boek mee te nemen. Door de ogen van een kind zijn hun problemen altijd snel opgelost! De pieten kunnen niet zonder Sinterklaas.. maar ook zeker niet zonder de kids! 

Hieronder staat ons aanbod met Pieten. Staat uw keuze er niet tussen of bent u op zoek naar iets anders? Heeft u een andere gedachte over de kleur van onze nostalgische piet?  Neem dan vooral contact met ons op via onderstaande knop, want alles is bespreekbaar.

Bovendien kunnen we altijd met u meedenken over uw wensen!

De Echte Pieten

Het doldwaze duo wat het echte Sinterklaas gevoel neerzet. Het maakt niet uit waar het feest is, op uw evenement, thuis, op school, winkelcentra of waar dan ook, de Echte Pieten zorgen voor een gecontroleerde chaos en een gegarandeerd feest voor de allerjongsten, de oudere kinderen en ook zeker voor de ouders! 

Een geïmproviseerde act of een act met een duidelijke verhaallijn, alles is mogelijk bij de Echte Pieten!Roetveegpiet

De Echte Pieten kunnen ook als roetveeg pieten bij u langskomen!

In hun nieuwe eigen aangepaste stijl zullen zij er een mega groot feest van maken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

Danspieten

Deze pieten kunnen als invulling tijdens uw Sinterklaasfeest het nog nog groter maken dat het al is!

Zij zullen niet alleen maar polonaise lopen met de kinderen, maar bijvoorbeeld een echte Sinterklaas- of Pietendans leren.

Geweldig als voorprogramma maar ook zeker een aanrader als alleenstaande act!

Onze danspieten zijn allemaal professionele dansers en weten een prachtige show neer te zetten!
Piccolo Piet

Onze Piccolo Piet is overal voor inzetbaar. Wacht dacht u van Piccolo Piet als gastheer op uw evenement: hij zal alle kinderen, ouders, opa’s en oma’s als een heuse VIP verwelkomen! 

Natuurlijk met een grap en grol! Alsof liftboy is hij ook zeker geschikt, hij zal er voor zorgen dat al uw gasten op de juiste etage terecht komen!


DJ Piet

Deze echte DJ Piet gaat alleen maar voor 100% feest! Het maakt niet uit hoe, maar alle voetjes gaan van de vloer!

Natuurlijk gaat er bij hem ook wel eens wat mis en zal het nummer ‘All I want for Christmas is you…’ ook wel eens voorbij komen!

Geweldig als voorprogramma maar ook zeker een aanrader als alleenstaande act!Knutselpieten & Schminkpieten

Onze Schminkpieten nemen alle benodigdheden mee om de kinderen om te toveren tot prinses, piraat, turtle, heks of wat ze ook maar willen! Gegarandeerd blije gezichtjes van de kinderen!

Onze knutselpieten nemen natuurlijk ook alles mee om lekker met de kinderen te knippen, plakken en kleuren. Willen ze een Pietenmuts of de mijter van Sinterklaas maken? Alles is mogelijk!

Voor de allerkleinsten is de Echte Pieten-kleurplaat aanwezig, lekker krassen is ook een serieuze zaak!

Ook is het mogelijk om speculaaspoppen te pimpen! Dit doen zij met speculaaspoppen die versierd worden met allemaal lekkere snoepjes!

Voorleespiet

Voor de kleinsten is er de voorleespiet. Zij gaat samen met de kinderen lekker lezen. Saai? Helemaal niet, want de kinderen zullen haar echt moeten helpen. Ook zij vindt lezen best moeilijker, dus ze zullen er samen echt wat van moeten maken.